Český tréner Kadlec by mal byť čoskoro doma, chce pokračovať v práci s Kladnom i reprezentáciou


By Ladislav Kováč - Posted on 09 január 2015

Stav českého reprezentačného kouča sa výrazne zlepšil, zrejme ho čaká domáca liečba.

V susedných Čechách zahájil zimnú prípravu obhajca titulu  CCM Extraligy  HBC Alpiq Kladno bez svojho trénera Drahomíra Kadleca.  Vedením tréningových jednotiek bol poverený  Kadlecov asistent  Milan Maršner,  ktorý je zároveň aj hlavým trénerom reprezentácie  Česka U18. Jarnú časť odštartuje Kladno prvý marcový víkend dvojkolom.
V domácej aréne v sobotu  7.3. 2015 si hráči Alpiqu skrížia hokejky s Pardubicami a v nedeľu 8.3. privítajú  SK Sudoměřice.

"Milan Maršner má moju úplnú dôveru i dôveru Drahoša Kadleca.  Na prvom téningu v pondelok bolo osemnásť hráčov a odmakali ho predpisovo. Na jarnú časť budeme pripravení. Káder sa meniť nebude, je kompaktný a v duchu nášho znaku "rysa" pôjdeme po našej koristi," ambiciózne povedal pre klubový web Kladna predseda klubu Lukáš Kubica, ktorý stojí v čele Alpiqu už trinástu sezónu.

Kubica spoločne s vedúcim mužstva reprezentácie ČR Adamom Karnetom navštívil Drahomíra Kadleca v pražskej nemocnici. Karnet vypomôže Alpiqu so zimnou prípravou, veď do národného mužstva prišiel práve z Kladna, kde zastával funkciu športového manažéra klubu.

"Sme radi, že sme Drahoša videli a, že bol v dobrej nálade. Ja mu aj za všetkých chalanov z tímu prajem, aby sa čo najrýchlejšie uzdravil a vrátil sa medzi nás do tímu," želá si predseda klubu  L. Kubica.

Drahomír Kadlec sa zotavuje po srdcovej príhode a jeho zdravotný stav sa zlepšuje zo dňa na deň. Momentálne absolvuje množstvo rôznych vyšetrení a keď sa bude všetko dobre vyvíjať, lekári by ho mohli budúci týždeň prepustiť do domáceho liečenia.

V utorok mal Kadlec na programe magnetickú rezonanciu a v návštevných hodinách poveril svojich kolegov  Kubicu  a  Karneta hokejbalovými povinnosťami, keď im vypracoval podklady pre zimnú prípravu Alpiqu.

"Je obdobie prípravy, tam to chlapi musia vziať za mňa, ale pripravil som im  plán, čo a jak majú  s hráčmi robiť.  Som si istý, že oni i  Milan Maršner, ktorý teraz prípravu Kladna povedie, všetko v pohode zvládnu. Ja sa vrátim ako to pôjde, ale už sa cítim omnoho lepšie,"  povedal pre  Kladenský denník  kouč  Kladna  a  českej reprezentácie  Drahomír Kadlec.

Vaše hodnotenie: None Priemer: 5 (1 vote)
Značky

CAPTCHA
Táto otázka slúži na odradenie spamerov.
13 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.