Čo nevidieť sa rozbehne jarná časť i v Košiciach


By Ján Ivančík - Posted on 08 január 2012

Obe košické ligy sa už čoskoro prebudia zo zimného spánku a budú pokračovať jarnou častou.

Odvetná časť košických hokejbalových líg v Košiciach začne v druhom týždni, t.j. v sobotu – 14. januára, kedy 2. košická hokejbalová liga bude pokračovať 14. kolom. O deň neskôr, teda v nedeľu 15. januára sa opäť roztočí aj prvoligový kolotoč, kedy je na programe 12. kolo.

Obe ligy by mali, v závislosti na priazni počasia, bez prerušenia pokračovať až do veľkonočných sviatkov, kedy skončia základné časti oboch súťaží. Kým v 2. lige už budú jasní jej víťaz a teda priamy postupujúci do 1. ligy, ako aj dvaja účastníci prelínacej súťaže – baráže, v 1. lige sa tabuľka po dohratí posledného kola základnej časti súťaže rozdelí na dve časti. Kým tá vrchná, v ktorej bude 8 družstiev, ešte len zaháji boje o zisk titulu majstra pre sezónu 2011-2012 prvými súbojmi v play off, tá spodná hokejbalistom už prezradí, kto minimálne na rok najvyššiu košickú hokejbalovú ligu opustí a ktoré dve družstvá budú súperom už známych druholigových barážistov. Zároveň pre druholigové družstvá umiestnené na 4. priečke a nižšie.

Po veľkonočnom víkende začne "súťaž útechy". Predpokladaný koniec ligovej sezóny 2011-2012 vychádza na 21.-22. týždeň, t.j. niekedy na koniec mája a začiatok júna. Sezóna sa môže predĺžiť v závislosti od počasia. Rozpis jednotlivých stretnutí play-off by mal byť známy do konca januára.

Informovala o tom oficálna stránka hokejbalu v Košiciach - hokejbal-kosice.sk.

Vaše hodnotenie: None Priemer: 5 (2 votes)
Značky

CAPTCHA
Táto otázka slúži na odradenie spamerov.
16 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.