Čadca hlási ďalšiu akciu - halový turnaj


By Ján Ivančík - Posted on 23 január 2014

Na Kysuciach ďalšie zaujímavé podujatie, tentoraz záujemcov čaká halový turnaj.

Vedenie hokejbalu na Kysuciach naozaj nespí a prichádza aj počas zimy s jedným dobrým nápadom za druhým. Po turnaji pre juniorov a zimnej lige je na pláne i tradičný turnaj pod názvom - O pohár Kysuckej hokejbalovej únie - Memoriál Stanka Jurgu, ktorý pred šiestimi rokmi založil dnes zosnulý hokejbalista z Kysúc. Hrať sa bude prvú februárovú sobotu 2014.

Kvalitne obsadený turnaj si získal popularitu aj za hranicami regiónu. Organizátori hlásia už nadpolovičnú obsadenosť podujatia, celkový počet miest je limitovaný na osem. Pravidlá ostávajú nemenné: pravidlná ShBÚ budú upravené na podmienky Mestskej športovej haly na Ulici športovcov v Čadci. V útrobách  športovej haly sa už tretie desaťročie organizujú hokejbalové podujatia, ktoré sa vyznačujú skvelou atmosférou.

Na aktérov tohto podujatia, aj ich fanúšikov, čakajú zaujímavé novinky. V posledných dvoch rokoch turnaj vyhrali Suché dresy, bude tak aj do tretice? Tím okolo Roba Drábika vždy šliapal ako hodinky. Uvidíme.

Možnosť prihlasovania tímov je najneskôr do 30. 1. 2014. Zaslaním súpisky, záväznej prihlášky a štartovného, ktoré bude aj tento rok päť eur na hráča, sa mužstvo stáva súčasťou turnaja. Informácie na 0949 499 631. e-mail: predseda@hbkcadca.sk, bankové spojenie: 2920900940/1100. Turnaj sa koná s podporou mesta Čadca.

Vaše hodnotenie: None Priemer: 5 (1 vote)

CAPTCHA
Táto otázka slúži na odradenie spamerov.
4 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.